ÜLESPANDUD SOENG :: VIDEOÕPETUS


SAMSUNG CAMERA PICTURESHehee, viimane video minu poolt ilmus aasta tagasi ehk eelmisel kevadel ja mõtlesin, et nüüd oleks vist õige aeg monteerimine taas meelde tuletada, kaamera üles sättida ja midagi teistsugust teha. Eks videote tegemine on minu jaoks ikka veel midagi täiesti uut ja natukene ebamugavat, aga kuna mulle endale nii-nii meeldib teiste blogijate videopostitusi vaadata, siis nagu tahaks ise ka proovida. Ja mulle täiega meeldib monteerimine-toimetamine ning olen pärast pikki tunde üliõnnelik, kui saan järjekordse video monteerimisega hakkama! :D Meil on hetkel koolis praktilised raadio ja tele ained ning kui ma ise tunnen ennast raadio alal kõige nõrgemalt, siis õppejõu kiitus tehnilise ja häälelise poole pealt innustas kaamera järele haarama… :)

Mõtlesin filmida selle ülespandud soengu postitust sellepärast, et selle kohta on läbi aastate minu käest uuritud ja olen kogu aeg lubanud, et varsti teen video. Aega võttis, aga nüüd ta lõpuks siis ära tegin! Tean, et see soeng tekitab mõnes inimeses ka natuke eufooriat ja tahtmist mulle öelda, et näen lihtsalt lahtiste juustega ilusam välja. Nu võib olla tõesti, aga ma ei väsi kordamast, et lihtsalt ilus on nii paganama igav olla. Selline väike “pallike” peas teeb elu palju lahedamaks! :D

Loodan, et video meeldib! :) Klõpsake sel alloleval pildil ja see suunab otse minu youtube kanalile.

CaptureupdoSAMSUNG CAMERA PICTURES

Sharing is caring...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

11 comments

    • sandrelle
      sandrelle says:

      Kuule Guessi intervjuu läks hästi, saime Emiliaga koos kaadris olla. :D Aga no eks järgmine nädal näha ole kui palju tegelikult puterdasime. :D

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.