ÜKS NALJAKAS SEIK ELUST ENESEST…

border

Mul meenus üks nädalatagune naljakas seik elust enesest ja mõtlesin, et miks mitte seda ka teistega jagama tulla. Võib-olla on kellelgi midagi sarnast ette tulnud. :P Igastahes, hakkasin enne sõbrannaga kohtumist huuli värvima ja märkasin silmanurgast, et üks mees astub flanellsärgi väel trammile. Väljas oli ikka päris külm ja proovisin välja mõelda, et huvitav kas ta peab ainult paar peatust sõitma ja sellepärast ei kanna jopet või on tal mõni muu hea põhjus selleks.

Mõtlesin ja mõtlesin ning ühtäkki pöördus see mees minu poole küsimusega, et kas ma ikka tean missugust keemiat ma endale huulte peale määrin. Möh? Ei no, iseenesest saan aru küll, aga miks peaks suvaline inimene (mees) trammis sellepärast muretsema… Ma ka muretsesin, et kas tal külm ei ole nii paljalt ringi käia, aga ega ma siis kohe oma küsimusega kaela saja. :)

Tema sõnul muretseb ta minu pärast ikka, sest see keemia tapab naisi ja me sureme nende asjade pärast palju varem kui peaksime. Uuringud on tõestanud. Jällegi, ma saan sellest kõigest hästi aru, lihtsalt kohmetusin ja muutusin ettevaatlikuks, et keegi mind sedaviisi kõnetab…

Ütlesin talle, et põhimõtteliselt iga asi on meie ümber toksiline ja isegi kui ma kasutaksin korralikult ökotooteid, võib vabalt minu eluiga lüheneda ükskõik mis muu õnnetuse tagajärjel. Et ma ei viitsi sellele mõeldes stressata. Ja siis me vaidlesime.

Mina: “Aga kus sa tead, et seesamune huulepulk öko ei ole?”
Tundmatu mees: “On või?”
Mina: “Jaa!”
Tundmatu mees: “Päriselt?”
Mina: “Ei.”

Ja siis ulatas ta mulle visiitkaardi, et läheksin tema juurde konsultatsioonile. What?

Go NYX huulepulgad!

Aga neist loobuda ma ei suuda… need nii head! :(

PS! Austan väga kõiki ökotoodete fänne ja selle elustiili järgijad ja mul on palju selliseid tublisid tuttavaid, aga lihtsalt see olukord trammis pani mind muigama…

Sharing is caring...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

2 comments

  1. Avatar
    E. says:

    Päris huvitav seik :D

    Kusjuures ma ka austan neid, aga viiimasel ajal mulle tundub, et see kõik on niiiiiiii üle vindi. Nad suruvad seda kõike peale ja jätavad mulje, et ma olen kohutavalt halb inimene, kui ma tahan, et mul oleks 3 erinevat kreemi jne.

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.