RIIETUS, MIS PÄÄSTAB PÄEVA!

FotorCreated2Kuna Britt (lifeaccordingtob.com) on mul põhimõtteliselt naabrimuti, siis loomulikult pidime tema siinoldud aja jooksul vähemalt korrakski kokku saama. Ja nii eile läkski, ühtlasi aitas ta üles pildistada outfiti, mis on alati kindla peale minek ning seda kindlasti juba paar aastat.

Kardigani ostu tegin põhimõttelisel hoo pealt, sest kõndisime kiiruga poe läbi ja ei jõudnud seda isegi selga proovida. Kusjuures ostsin selle Tõnu initsiatiivil – ta arvas, et see võib mulle sobida. Mina muidugi juba kripmsutasin nägu, sest Tõnu oskab küll endale väga hästi riideid valida, aga mulle näitab ta poes alati mingit pruuni sädelevat pluusi või ma ei tea, mis õudsat kombinatsiooni veel. :) Ja siis ma alati küsin, et kas ta nagu reaalselt kujutab mind sellistes riietes ette. :) Oh teda nunnut küll!

Aga vot sellega pani küll täppi! Ja nii täppi, et see on mu lemmik riideese. Mulle meeldib, et see ei ole üleni must, sest ma lihtsalt olen toonide ja värvide inimene.

Ja kardigani kombo pikema tuunika ning retuusidega on täpselt see, mis päästab mind kas viimasel hetkel või siis, kui mul lihtsalt ei tule ühtegi geniaalset mõtet pähe. See riietus on pealegi nii mugav, et sobib nii pikkadeks autosõitudeks või nagu eile, lihtsalt jalutama minemiseks! ;)

14-18FotorCreated14-17

Sharing is caring...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

4 comments

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.