PÕNEVAD UUDISED POLARILT!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Tegelikult juba märtsi alguses kirjutasid mulle Polari maaletoojad sisuga, et minu blogist (postitus siin) on nende lehele inimesi liikunud ja seoses sellega tahaksid ka tulevikus koostööd tegema hakata/jätkata ja loomulikult olin sellega nõus. Nüüd saan lõpuks sellest ka natukene täpsemalt rääkida. :)

Ma olen alati hästi rõõmus selliste pakkumiste/ideede üle, sest minu silmis tõstab see brändi väärtust kümneid-kümneid kordi. Sest ma ei kajasta siin blogis ainult saadetud asju, vaid väga paljud asjad olen endale ise soetanud või on need mulle Tõnu/pere poolt kingitud. Ja võtan selle aja, et nokitseda piltide kallal, jagada vahetut kogemust ja seda eelkõige tegelikult sellepärast, et mulle väga meeldivad need asjad ja tahan neid ka teiega jagada.

Ja kui just Polari maaletoojaid (Mefo) silmas pidades, siis nad oleksid ju vabalt võinud selle trafficu enda teada jätta ja mulle mitte kirjutada, sest ilmselgelt ma olen rahul ja jään nende kliendiks nii või naa ka edaspidi ning ka reklaami on nad minu käest ju tasuta kätte saanud. Aga nad ei jätnud seda enda teada, vaid pigem tunnustavad seda panustatud aega pildistamisesse, kirjutamisesse ja  kogemuse jagamisse. See on väga-väga lahe ja nagu juba ütlesin, ütleb brändi kohta nii mõndagi ja loomulikult tõstab eelistusjärjekorras ettepoole.

Selle koostöö esimesi vilju saame näha juba tegelikult sel nädalal (kui Tõnul on mõnel õhtul aega mind pildistamisega aidata) ja me loosime välja POLAR LOOP CRYSTALI!!!!! Täitsa kreisivingelaheäge ju! Mina olen küll MEGALT põnevil! :) Eriti ilus uudis siia suvekuu algusesse ju!

Loosimine toimub õige pea minu facebooki lehel SIIN, nii et kes pole veel sellele lehele “like” visanud, siis nüüd on selleks õige aeg. Whoop, head ööd!!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Sharing is caring...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

9 comments

 1. Avatar
  Christina says:

  Kasutan samasugust Polar Loop Chrystalit. Üle paari päeva syngin andmed telefoni. Nüüd järsku enam samme ei loe, ütleb, et memory full. Ei lleia kuskilt kuidas seda korda saada. Kas oskate nôu anda?

 2. Avatar
  Aniitsik says:

  Ohh, Sa ikka oskad pinget kruvida ? juba ootan loosi NII VÄGA, sest mul oleks vaja seda ?

 3. Avatar
  Gerle Trifanov says:

  Ma olen nii pikalt seda kella juba vaadanud.. Ma FB lehe peal ei leidnud kohta, kus mängus osaleda saaks? Igatahes täiega vinge loosimine!

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.