MAITSEELAMUS @ RATASKAEVU 16

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Minu suhe (kui nii võib öelda) Rataskaevu 16 restoraniga on olnud selline, et kõik küll kiidavad, aga pole ise sinna jõudnud ja miskipärast pole ka need kiitjad jõudnud. See resto on kõigil nagu to go listis, aga mahakriipsutatud ta kuidagi ei saa. Nii kaua võetakse vist hoogu? :)

Minul ta siis lõpuks selle “check” märgi ka sai. Ja jess, et sai, sest see on üks ägedamaid kohti, kus ma käinud olen! See toimus nüüd küll tükk aega tagasi, aga mul alles täna meenus, et ma polegi sellest kirjutanud.

Interjöör oli nii chill, hämar ja hubane ning teenindajad võtsid meid koheselt nii rõõmsalt vastu, et juba see tekitas nii hea tunde. Ma pole viimasel ajal just väga hea teenindusega kokku puutunud, see on pigem selline keskpärane, aga samas ma käin ka liiga vähe väljas söömas, et mingisugust hinnangut anda. Nii et ma parem ei kritiseeri! Aga Rataskaevust ei lähe te mitte kunagi minema nii, et teil tuju lakke ei tõstetaks. Ja mis siis viga selliseid inimesi tippida?

Ilmselt on enamus näinud neid käsitsi kirjutatud soove, mida kohviga ühes inimestele personaalselt serveeritakse. Jah, kuigi ma olin enne kodust lahkumist just kohvi joonud, PIDIN ma loomulikult selle kuulujutu pärast kohvi tellima. Ja sellest hoolimata oli meie emotsioon: “aww, nii armas!”

Restoran avatakse alles kell 12 ja meil õnnestus sinna vaid mõned minutid pärast avamist jõuda ning see oli väga hea otsus eelkõige sellepärast, et saime värskelt küpsetatud leiba mekkida. Kui ma õigesti mäletan, siis iga päev pakuvad nad erineva retseptiga leiba ja ürdivõid, mis minu meelest on samuti hästi põnev. Ja see leib oli niiiiii maitsev ja toitev, lihtsalt ideaalne enne pearooga.

Mina sõin läätsesalatit kitsejuustukreemiga ja kuigi see on eelroogade all, siis minu kõhtu täitis see küll. Nii maitseterikas ja mahlane, tahaks kohe praegu veel!

Ja muidugi pidin ma ära proovima selle sinihallitusjuustu koogi! Jep! Sinihallitusjuustu! Taaskord, kõik alati soovitavad seda proovida. See ei ole kindlasti kõigile, nii et ärge pärast minu peale pahased olge kui teile see ei maitse, aga võib vist öelda, et mulle meeldivad veidrakombolised maitsed. Sest see oli niiiii hea. Rammus, aga hea. Sõbranna võttis sooja shokolaadikoogi ja meile soovitati neid mõlemaid koos proovida – see pidi olema kõige parem kombo ever. Ja oligi. OMG! Kindlasti kui on võimalik, võtke mõlemad – nii sinihallitusjuustukook kui shokolaadi oma. Näiteks kui sõbrannaga lähete.

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESblogSAMSUNG CAMERA PICTURES

Pärast maitseelamusi ootas väljas aga täiesti kreisi lumetorm, et me olime täiesti lumised ja läbimärjad. Nii et see restoraniskäik jääb veel erilisemalt meelde. Igatsen Sind, mu armas #melanimelon! :*

Viimane interjööripilt on “näpistatud” kusagilt internetist. :)

Sharing is caring...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

9 comments

 1. Avatar
  Sandra says:

  Ma käisin seal ka mõned nädalad tagasi esimest korda ja väga meeldis. Meie seltskond kiitis ka teenindajaid väga. Head ja lõbusad teenindajad teevad kohe tuju heaks.

  Meil juhtus küll selline lugu, et meie söögid tõi meile lauda hoopis teine teenindaja ja kui meie teenindaja selle avastas, siis oli ta väga üllatunud ja ütles, et ei teadnud, et meie söögid juba valmis olid. Veel vähem, et me juba lõpetama hakkame. Seetõttu ei saanud me seda paljukiidetud leiba oma söögi kõrvale. Teenindaja ütles, et segaduse kompensatsiooniks võib ta meile leiba koju kaasa pakkida :D

 2. Avatar
  Anett says:

  Huh, ma armastan seda kohta! Tõesti, need teenindajad on alati niii positiivsed ja armsad. Ja praegu hakkab ila tilkuma, kui seda leiba vaatan. Nämm! Megamõnusad pildid ka ja ise oled muidugi imearmas nagu alati.

  • sandrelle
   sandrelle says:

   Oi, tsau Anett! ♥ Aitäh Sulle! Ma just mõtlesin, et pildid äkki liiga lambised… Seal olles ja sõbrannaga jutustades ei jõudnud üldse selle peale mõelda, et hiljem postituse kirjutan vms. :)

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.