Maailma kõige armsam üllatus üldse!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Eile õhtul jõudis minuni nii armas üllatus ja ma ei suuda ära imestada kogu seda ilu! Naudin hetkel ka veini sellest pokaalist ja aina imetlen, kui lihtne, ent samas lahe idee! Ja see on täitsa esimene asjake, kus minu bloginimi niimodi figureerib – see saab kindlasti kodus ka aukoha. Ja mulle nii meeldib, et kirjas on Sandrelle, mitte Sandra. Ma olen selle Sandrelle täitsa omaks võtnud.

See on nii huvitav tegelikult, kuidas inimesed siiralt arvavadki, et minu nimi on Sandrelle, mitte Sandra. Alati kusagil seltskonnas kihistan naerda, sest see on ühest küljest nii võõras, aga teisest küljest mulle nii meeldib, kui keegi mind Sandrelleks kutsub. Nii äge tunne, ma ei oskagi nüüd kohe seletada! Näiteks nagu varem meeldis mulle alati, kui keegi mind Sannuks kutsus ja see, kes kutsus, oli momentaalselt sõps! Hahaa! Mind võib jah õigete sõnadega täitsa lihtsalt ära osta. :D Sest no Sannu on lihtsalt… nii armas! Mul tuleb seda kuuldes alati selline megaarmas tunne peale. :D

Hiljuti ühe eriti armsa sõbranna (tsau Kellu) sünnipäeval juhtus olema nii, et seltskonnas oli kaks Sandrat, mina ja Sipsiku-Sandra ja tekkis dilemma, et kuidas siis meie poole pöörduda, sest reageerisime mõlemad päris valvsalt enda nime peale ja lõpuks siis otsustatigi nii, et mina saan uue nime ehk Sandrelle. Kuigi alguses oli jälle selline võõras ja naljakas tunne, siis tegelikult mulle täitsa meeldib, et see kunagine väljamõeldud bloginimi kuidagi ka minu varjunimeks saamas on.

Kuidas teiega näiteks on? Kuidas mina olen teile meelde jäänud? Kas pigem Sandrelle või Sandra? Põnev oleks teada. :D

Kui nüüd sellest nimeteemast veidi edasi liikuda, siis selle armsa komplekti saatis mulle MyLove (nende facebook, nende insta) ja see on kohe kindlasti väga äge kingiidee! Hakkasingi kohe mõtlema, et kellel siin järgmisena sünnipäev tuleb – peaks tellimuse sisse viima. Kui te vaatate nende pokaalilahenduste pilte, siis üks on ilusam ja teine. Nendega saategi ühendust kas facebooki või insta teel.

See on täpselt ka selline kingitus, mis sobib erinevateks tähtpäevadeks (uuu, jõulude ajal tahaksin kindlasti punaseid tellida) ja kuna praegu on lõpetamised, siis sobib veel eriti. Ja selline mõnna sõbrannatamine ongi järgmisel korral külla minnes garanteeritud.

Pluss on tegemist väga puhta tööga, sädeluse ääred on väga ilusad ja pole sakilised või laigulised ning kiri peal on üliilus. Kõik ülivõrdes super lihtsalt, see neiu kes minuga ühendust võttis oli ka superarmas ja sõbralik.

Ja lisaks muidugi need lilled! Te ei kujuta ette ka kui väga ma hindad ettevõtete puhul seda, kui juurde pannakse kas väike kirjake, tervitus, lisakingitus või nagu MyLove puhul – lillekimp. Midagi ekstrat kui see, mis kokku leppisime. Ja see ei pea olema midagi suurt, sest ma ei mõtle seda, et kõik peavad mind nüüd hullult üllatama. Aga ikkagi tekitab see sooja tunde. Et sinusse ollakse nõus rohkem panustama, et nad hindavad sinu tööd ja tahavad sind hästi tundma panna. Ja sellised ettevõtted on minu südames alati eelisjärjekorras!! :)

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Sharing is caring...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

14 comments

 1. Avatar
  Ellu says:

  Hi,
  Do you happen to know any other way to contact the seller of those personalizef bottles as it seems that their fb or insta does not exist anymore(?) so I thought maybe you have their email or smth from where I could try to contact them :) thank you!

 2. Avatar
  Ursula says:

  Minu meelest ka väga vinge kingiidee. :)

  Nimega seoses, siis mul on sama, et kui keegi mind hüüdnime pidi Ursuks (Ursula asemel) kutsub, siis tuleb kohe nii armas tunne peale ja ka automaatselt nagu oma inimene. :D

 3. Avatar
  Elo says:

  Hahaa, kui mina sõbrannadega muljetan, siis kasutan ka Sandra asemel Sandrellet, tundub kuidagi palju loomulikum. Nii saadakse kohe aru ka, kellest jutt käib :D

 4. Avatar
  Kerly says:

  On tõesti ilusad. Olen pikalt juba MyLove lehte jälginud ja mõelnud, et peaks sealt tellima. Nende tootevalik on nii ägedalt eriline. Ja eks ma ise ole ka üks paras harakas ehk siis kõik mis vähegi särab pean ma saama. :)

 5. Avatar
  Mallukas says:

  Mul on sama, et natukene naljakas, kui mind Mallukaks kutsutakse, sest noh, tegelikult olen ma ju Mallu ja tegelikult-tegelikult hoopis Mariann, aga ega mul selle vastu ka midagi ei ole :D

 6. Avatar
  Britt says:

  Ilus tõesti! Mulle pole kunagi roheline värv meeldinud aga seda pudelit vaadates tabasin end küll mõttelt, et tegelikult ju väga ilus värv :)

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.