AFTERNOON YOGA :: CHECCA WAIST WARMER

IMG_3738

Mulle tundub, et minu eelmisel aastal seatud soovid hakkavad vähehaaval täituma. Käisin kunagi mõnda aega küll kiire jooga all tuntud Bodyart’is, aga sellist “päris” jooga kogemust mul tegelikult ei ole, aga olen alati tahtnud joogas käima hakata.

Igasugused venitused, painutused, tasakaalu hoidmised ja aeglased aga intensiivsed pingutused on mulle alati meeldinud – ka kooli ajal oli keka aeroobikaveerand minu lemmik, sest olen alati hästi paindunud ning see oli ka ainuke ala, milles ma ehk teistest natukene parem olin. Jooksmises olin ju alati viimane, kaugushüppes kõige nõrgem ja palliviskest ei tasu rääkidagi. :)

Ja sellepärast olin meie Checca joogaürituse pärast Kundalini stuudios nii elevil – kui mäletate, siis mõnda aega tagasi rääkisin Checca pihasoojendajatest ühes sissekandes & tegin nendega koostöös ka blogiloosi (https://sandrelle.net/checca-muljed-kingiloos/). Selle joogaürituse üks eesmärke oligi nüüd Checcat ise katsetada ka reaalselt joogas. Sedapuhku saime uued pihasoojendajad ja kuna roosa oli mul juba olemas, siis valisin teise erksavärvilise ehk sinise!

Shakti joogat tutvustas meile Reelika Rohtmaa (https://www.facebook.com/ShaktiJooga?fref=ts) ja kuna jäin tema tunniga nii rahule, olen püüdnud mõelda ning skeemitada kuidas saaksin vähemalt korra kuus tema tunnis osaleda. Vähemalt korra kuus seepärast, et ta õpetab enamasti Nõmmel ja Viimsist ikka annab sinna trippida. Aga püüan midagi välja mõelda. ;)

Ühtlasi avastasin selles joogatunnis, et vähene või põhimõtteliselt olematu treening on mind suhteliselt nõrgaks muutnud. Ma ei paindu enam nii hästi ja tunni alguses ei suutnud kummardades isegi käsi täiesti maha panna – loomulikult pärast väikest soojendust polnud enam probleemi, aga varem lihtsalt polnud soojendustki vaja ja juba paindusin väga hästi. Olin sellepärast natukene kurb, aga see joogatund tõi “liigutamistahte” kuidagi tagasi.

Leidsin youtubest sellise joogaõpetaja nagu Adriene (https://www.youtube.com/user/yogawithadriene) ja olen üle päeviti nüüd osasid harjutusi püüdnud järele teha. Samas kodus tegemine ei ole ikka see: ühe silmaga piilun tema liigutusi, siis püüan midagi teha, siis vaatan kas on ikka õige, siis hakkab telefon helisema ja siis kirjutab keegi facebookis midagi. Et jah, omaette käib see keskendumine kuidagi keerulisemalt ja otsustasin, et hakkan vähemalt korra nädalas siin Viimsis joogatamas käima ning kodus võin siis aeg-ajal koos Adrienega midagi teha. :)

IMG_3744IMG_3724 IMG_3817 IMG_3722 (1) SAMSUNG CAMERA PICTURES FotorCreated_sandrelle IMG_3818

Aitäh Meeli Tulik meeleolupiltide eest!

Sharing is caring...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

4 comments

 1. Avatar
  Kerli D. says:

  Mina teen ka joogat Adrienega. Võtsin ette selle 30 days of yoga, aga päris iga päev pole suutnud teha. Minul pole probleemi kodus teha, üldiselt olen tuttav joogapoosidega ja saan lihtsalt kuulates kaasa teha. Lõpus ka väike meditatsioon.

  Olen ka Ali Kamenova joogat teinud http://www.alikamenova.com/, aga tal enamasti pikemad joogatunnid ja hetkel teen ka muud trenni. Aga võtan ükskord käsile ja tegelen ainult joogaga ja siis otsin üles Ali nädalased kavad algajatele. Meeldib kui on paika pandud mis päeval mis tundi teen.

  Igal juhul mulle meeldib jooga väga ja regulaarselt tehes tunnen, et see aitab lisaks füüsilisele poolele ka emotsionaalselt leida tasakaalu.

  • sandrelle
   sandrelle says:

   Ilmselt kogemus tulebki ajapikku ja kui praegu pean palju vaatama, siis varsti saan ka selline pro olla nagu Sina :) :D. Ali videoid olen ka vaadanud ja keegi sõbrannadest on teda mulle ka soovitanud, aga millegipärast sümpatiseerib Adriene hetkel rohkem. :)

 2. Avatar
  Klaudi K. says:

  Ise teen ka joogat Adrienega ning mulle meeldib. Mõnus, hubane valgus, mugav riietus, kogu tehnika välja lülitatud või hääletu peal, enne vahel teen ka meditatsiooni ning peale trenni alati üks mõnus tassitäis rohelist teed ja õhtu on korda läinud :)

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.