Esimesed pulmakutsed kallile sõbrannale ♥

http://tonywatkins.co.uk/media/film/philomena/

go Ligi kuu aega tagasi panin end täiesti uutmoodi proovile ja tegin sõbrannale karbitäis kollaseid pulmakutseid! See oli ühtemoodi põnev ja hirmutav ülesanne, sest tegelikult on juba mitu-mitu aastat möödas sellest ajast, kui üldse niimodi kaarte nokitsesin. Keskkooli algusaastatel nokitsesin pea, et iga päev kaartide või ehete kallal. Aga no nii suurt projekti ja veel pulmakutseid ei ole ma veel ette võtnud! :D

buy Lyrica online cheap Ja nüüd neid pulmakutseid tehes sain aru, et küüüüülll ma olen seda isetegemist ja nokitsemist igatsenud. See on ikka nii oluline osa sellest, mis mind rõõmsaks teeb. Kuigi alguses tundus täiesti ulme see, et kuidas ma kõik need kaardid valmis saan ja kas üldse õnnestuvad ja kas jäävad ilusad, siis tegemise ajal olin niiii õnnelik. Kaardid valmisid vups ja vups (kui 32 tundi nokitsemist saab vupsvups alla lugeda) ja aina särasin. Minu meelest tulid esimese korra kohta täitsa kobedad välja ja õnneks (mis ju kõige tähtsam) jäi ka sõbranna nendega väga rahule.

Nii et ootan juba huviga uusi projekte ja loodan, et mu office saab ruttu-ruttu valmis, et saaks kõik oma materjalid kastidest välja otsida ning jälle millegi kallal nokitsema hakata! ♥

Sharing is caring...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest

Lisa kommentaar